top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Ægge muffin

Det er bare en lækker og anderledes måde at få sit æg på til brunch eller morgenmad...


6 stk.


Ingredienser:

6 skiver lufttørret skinke

6 æg

evt. 2 store tomater


Fremgangsmåde:

Pensl 6 silikone muffin forme med lidt olie.

Læg en skive skinke i, så det danner en skål

Skær tomaterne i 6 skiver og læg dem i bunden.

Er du ikke til varme tomater undlader du bare at putte dem i og serverer dem kolde i både til.

Slå et æg ud i hver form.

Bag skålene ved 200 grader i ca. 15-18 min.

Når der er gået ca. 10 min. har ægget dannet en hvide over blommen, og det ser bare pænest ud, hvis man kan se blommen. Så tag en gaffel og træk lige så forsigtigt hviden væk fra blommen og giv æggeskålen det sidste 5 min.

Drys evt. med lidt klippet purløg henover ved servering, og servere rugbrød til.





112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page