Du kan fylde alt i disse æggemuffins og bruge dem i madpakken, til morgenmaden eller som tilbehør til kød...
12 stk.
Ingredienser:
100 g champignon
200 g friske asparges eller frisk spinat
8 æg
2 forårsløg eller ½ rødløg
1 kop reven ost (ca. 100 g) eller feta
1 dl mælk eller cremefraiche
1 tsk. salt og lidt peber
Fremgangsmåde:
Svits svampe på panden i ca. 6 min. til de er gyldenbrune tilsæt løget og rør det med rundt.
Hæld spinat op i panden og svits det med til det falder sammen. Hvis du bruger asparges, skal de bare lige vendes på panden 1 min.
Pisk æg, salt og mælk sammen.
Fordel fyldet i de 12 smurte muffins forme (helst af silikone) og drys reven ost over.
Fordel nu æggemassen i de 12 forme og drys evt. med et krydderi du godt kan lide fx oregano
Bages ved 200 grader i 20 min.
Lad dem køle af inden du tager dem ud af formen.
Tip:
Du kan tilsætte hakket broccoli, skinke, bacon, blomkål eller revne gulerødder i stedet for spinat og champignon.
Comments