top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Æggemuffins m/fyld

Du kan fylde alt i disse æggemuffins og bruge dem i madpakken, til morgenmaden eller som tilbehør til kød...


12 stk.


Ingredienser:

100 g champignon

200 g friske asparges eller frisk spinat

8 æg

2 forårsløg eller ½ rødløg

1 kop reven ost (ca. 100 g) eller feta

1 dl mælk eller cremefraiche

1 tsk. salt og lidt peber


Fremgangsmåde:

Svits svampe på panden i ca. 6 min. til de er gyldenbrune tilsæt løget og rør det med rundt.

Hæld spinat op i panden og svits det med til det falder sammen. Hvis du bruger asparges, skal de bare lige vendes på panden 1 min.

Pisk æg, salt og mælk sammen.

Fordel fyldet i de 12 smurte muffins forme (helst af silikone) og drys reven ost over.

Fordel nu æggemassen i de 12 forme og drys evt. med et krydderi du godt kan lide fx oregano

Bages ved 200 grader i 20 min.

Lad dem køle af inden du tager dem ud af formen.

Tip:

Du kan tilsætte hakket broccoli, skinke, bacon, blomkål eller revne gulerødder i stedet for spinat og champignon.




63 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page