top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Asparges tærte

Virkelig lækker tærte i foråret, når asparges er i sæson


4 pers.


Ingredienser:

Tærtedej:

125 g grahamsmel

125 g hvedemel

150 g smør

2½ spsk. vand

Eller 1 købt grov tærtedej (maizena)


Fyld:

200 g kogt eller stegt kylling

1 bdt. grønne friske asparges

100 g feta

4 soltørrede tomater i strimler

100 g reven ost

4 æg

3 dl væske ( mælk, kaffefløde, eller cremefraiche)

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Start med at ælt tærtedejen sammen. Lad den hvile 20 min på køl hvis du laver den fra bunden af. Den købte ruller du bare ud med det samme.

Rul den ud, så den passer til din tærteform. ca. 26-28 cm

Skær enden af aspargesbundet og smid dem væk. Skær aspargesen i små stykker. Skær kyllingen i tern eller strimler og læg dem på tærtedejen. Tilsæt de soltørrede tomater samt feta og slut med den revne ost.

Pisk æg og væske sammen og hæld det over fyldet. Drys med salt og peber

Bages i ovnen i ca. 35-40 min. ved 200 grader

Servere en grøn salat til.


40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page