4 pers.
Ingredienser:
250 g blomkål
½ gul peberfrugt i tern
1 æble i skiver eller tern
Ristet nødder fx. græskarkerner eller peanuts
Dressing:
1 dl cremefraiche 5 %
1 tsk. karry
1 tsk. sukker
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Pluk blomkålen i små buketter, eller skær dem i skiver, læg dem i et dørslag og over hæld dem med kogende vand. Hæld koldt vand over bagefter og lad dem stå og dryppe af.
Rist græskarkerner på en pande, og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber evt. sukker
Skær æble og peberfrugt i tern og bland det med blomkålen. Vend grøntsagerne i dressingen og læg salaten på et fad eller i en skål. Drys med de ristede nødder.
Salaten kan bruges i stedet for en kartoffelsalat
Komentáře