Med en virkelig god citroncreme..
1 springform 24 cm.
Ingredienser:
175 g flormelis
2 æg
1 dl kærnemælk
1 dl olie
1 tsk. reven citronskal og saft af 1 citron
150 g hvedemel
50 g maizena
1 tsk. natron
Fyld:
90 g smør
100 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1-2 past. æggeblommer
reven skal af en citron
Fremgangsmåde:
Pisk flormelis og æg skummende
Bland kærnemælk, olie, citronskal og rør det i æggeblandingen
Rør resten af ingredienserne i dejen
hæld dejen i en springforbisrm
Bages ved 175 C i ca. 25- 35 min.
Creme:
Rør alle ingredienserne til cremen sammen.
Afkøl kagen. Flæk den midt igennem og lægges sammen med cremen.
Pyntes med gul glasur med lidt citronsaft i
Comments