top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Fransk løgsauce

  • anitaslotpedersen
  • 31. jan. 2023
  • 1 min læsning

En kraftig og lækker sauce med løg, vin og sennep der passer perfekt til kylling og koteletter...


4 pers.


Ingredienser:

2 store løg i halve skiver

1 fed hvidløg presset

1 spsk. rapsolie

1 dl hvidvin

2 dl hønsebouillon

2 tsk. grovmalet sennep

3 tsk. maizena

lidt vand

1 dl cremefraiche eller kaffefløde

evt. lidt madkulør så den får en fin lysebrun farve

Salt, sukker og peber


Fremgangsmåde:

Svits løg og hvidløg i en gryde i olien, til de er klare og bløde.

Tilsæt bouillon, hvidvin og sennep til løgene.

Bring det i kog og skrue ned på lavt blus og lad det små simre i 10 min. under låg.

Rør en jævning af maizena og vand og tilsæt til sovsen.

Tag det af varmen og tilsæt cremefraiche eller kaffefløden.

Smag til med salt, peber evt. 1 tsk. sukker og lidt madkulør hvis du synes saucen er for lys.

Servere en bønnesalat til og stegte kartofler



Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page