En fantastisk julekage, når du har en slat gløgg tilbage..
1 springform
Ingredienser:
250 g blødt margarine eller smør
250 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
4 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kanel
1 tsk. kakao
2 dl gløgg
4 æggehvider
100 g hakket chokolade
Fremgangsmåde:
Margarine og sukker røres ”hvidt” og æggeblommerne røres i en ad gangen.
Mel, bagepulver, krydderier og kakao røres sammen og tilsættes dejen sammen med gløggen. Hakket chokolade tilsættes og de stiftpiskede hvider vendes i dejen.
Kom dejen i en smurt springform og drys evt. med lidt hakket nødder
Bages ved 170 C i ca. 45 min.
Tip:
Kagen er meget ”skør” i konsistens og du kan derfor med fordel bage den dagen i forvejen, så den så vil være mere ”skære-venlig”
Comments