top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gløgg kage

En fantastisk julekage, når du har en slat gløgg tilbage..


1 springform


Ingredienser:

250 g blødt margarine eller smør

250 g sukker

4 æggeblommer

250 g hvedemel

3 tsk. bagepulver

4 tsk. vaniljesukker

1 tsk. kanel

1 tsk. kakao

2 dl gløgg

4 æggehvider

100 g hakket chokolade


Fremgangsmåde:

Margarine og sukker røres ”hvidt” og æggeblommerne røres i en ad gangen.

Mel, bagepulver, krydderier og kakao røres sammen og tilsættes dejen sammen med gløggen. Hakket chokolade tilsættes og de stiftpiskede hvider vendes i dejen.

Kom dejen i en smurt springform og drys evt. med lidt hakket nødder

Bages ved 170 C i ca. 45 min.

Tip:

Kagen er meget ”skør” i konsistens og du kan derfor med fordel bage den dagen i forvejen, så den så vil være mere ”skære-venlig”


167 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kaffe roulade

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page