top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Gnocchi med pølser

  • anitaslotpedersen
  • 26. jul. 2021
  • 1 min læsning

En lækker ovn ret med meget smag hvis du vælger en krydret pølse, fx en kålpølse...


4 pers.


Ingredienser:

1 pk. gnocchi (500 g)

1 pk. røget filet i tern (150 g)

1 pk. cocktailpølser (200 g) chillipølser eller kålpølser

1 ds. hakket tomat

150 g reven ost

1 tsk. rosmarin

1 tsk. oregano

2 dl kaffefløde 9 %

3 tsk. maizena

1 hakket løg

1 fed hvidløg

1 hønsebouillon

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Kog gnocchi efter anvisning på pakken og læg dem op i et ildfast fad.

Svits løg, hvidløg og filet i en gryde.

Tilsæt tomat, krydderier og hønsebouillon.

Kog op og rør maizena op i kaffefløden og jævn retten.

Tilsæt pølser, har du valgt kål-eller chillipølser, skal de skæres i skiver og hæld sovsen over gnocchi. Drys med reven ost.

Sætte i ovn ved 200 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun.

Servere grøntsager eller en god salat til.



Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page