top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Grønkål muffin

Lidt andet tilbehør til kødretter, som bare smager så godt...


12 stk.


Ingredienser:

400 g grønkål rå eller 250 g optøet fra frost

1 rødløg i tern

1 fed hvidløg

100 g bacon eller røget filet i tern

1 tsk. rosmarin

2 tsk.. salt

lidt peber

3 æg

2½ dl mælk

200 g mel

2 tsk. bagepulver

50 g reven ost

2 spsk. olie til stegning


Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader

Steg bacon på panden og tilsæt løg og hvidløg

Tilsæt grønkål på panden og svits det med til det falder lidt sammen.

Tag panden af varmen.

Pisk æg, rosmarin, peber, mel, bagepulver og mælk sammen

Hæld grønkålsblandingen op i æggeblandingen og rør sammen.

Læg nu blandingen i muffin forme.

Drys reven ost over og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min.

Du kan servere dem til kød. Brug dem i madpakken eller som en vegetarret, så undlader du selvfølgelig bacon.

Tip:

Du kan også lægge grønkåls blandingen i en smurt tærteform og hælde æggeblandingen over, og så skære dem ud i trekanter, når tærteformen har været i ovnen i 20 min.




34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Commenti


Post: Blog2 Post
bottom of page