Små lækre hindbærsnitter med kokos topping....
Bradepande str. 25x35 cm
Ingredienser:
100 g smør
4 spsk. sukker
175 g mel
½ tsk. bagepulver
1 æggeblomme
Topping:
2 æg + 1 hvide
125 g sukker
200 g kokos
50 g flydende margarine
250 g hindbær
Fremgangsmåde:
Bland smør, sukker, mel og bagepulver sammen til det ligner reven ost. Tilsæt så æggeblommen for at samle dejen.
Rul eller pres dejen ud, så den passer til din bradepande.
Bag den i 10 min. ved 200 grader
Imens pisker du æg med sukker og tilsætter kokosmel og flydende margarine.
Læg hindbær på kagebunden og dæk dem med kokosfyldet.
Bag kagen igen i 10-15 min til toppen er gyldenbrun
Skær kagen i firkantede stykker, mens den er varm. ca. 16 stykker
Comments