top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Hvidkåls-krebinetter

4 pers.


Ingredienser:

½ hvidkålshoved, reven

1 spsk. Fint salt

2 løg

1 fed hvidløg

3 æg + 1 til paneringen

3 dl rasp + 2 dl til paneringen

3 dl mel + 2 dl til paneringen

olie

salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Riv hvidkålen på den grove side af rivejernet eller på foodprocessoren

  2. Riv løget og bland det i den revne hvidkål sammen med 1 fed presset hvidløg. Kom æg, rasp og mel, salt og peber i og rør godt rundt, til du har en samlet fars.

  3. Lad farsen stå og samle sig i 15 min.

  4. Form farsen til krebinetter i hånden, pres dem lidt flade. Vend dem først i æg og til sidst i rasp.

  5. Steg dem gyldne og gennemstegte på panden i olie ca. 8 min. på hver side.

  6. Krebinetterne kan serveres med salat eller med stuvet grøntsager og kartofler. Hjemmerørt remoulade er også god her til. God på madpakken dagen efter. Smagen minder om forårsruller :) og hvis børnene ikke ved det er ren hvidkål de spiser, går de som varmt brød.


92 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page