4 pers.
Ingredienser:
250 g jordbær
½ bakke ruccola
¼ iceberg
1 bk. blåbær
30 g solsikkekerner
1 tsk. honning
Dressing:
2 dl cremefraiche
1 tsk. Sukker
1 tsk. ravigottesauce
Salt
Fremgangsmåde:
Skyl, ruccola, iceberg, jordbær og blåbær og lad dem dryppe godt af.
Rist solsikkekerner på en varm pande til de tager lidt farve. Tag panden af varmen og tilsæt 1 tsk. Honning. Hæld dem op i en tallerken og lad dem køle af.
Skær iceberg i strimler og bland det med ruccola. Læg salaten i et fad og tilsæt kvarte jordbær og hæld blåbær henover. Bræk solsikkekernerne i stykker og drys dem hen over salaten.
Rør en dressing af cremefraiche, ravigottesovs, salt og sukker.
Tip: Du kan også tilsætte honningmelon i salaten eller feta, men så smager det skønt med en balsamico dressing i stedet for.
Comments