top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Okseragout med rødvin

4 pers.


Ingredienser:

500 g gullasch kød

150 g bacon eller filet i tern

Salt og peber

3 gulerødder i tern

½ gl. perleløg ca. 3 spsk.

2 spsk. hvedemel

3 dl rødvin

1 dl vand

1 okse bouillonterning

1 tsk. timian

1 fed hvidløg presset

1 gl. champignon eller 150 g friske

2 spsk. maizena

1 dl kaffefløde


Fremgangsmåde:

Svits kødet og bacon og tilsæt løg og hvidløg .

Drys 2 spsk. Mel henover kødet og tilsæt gulerødder, champignon, perleløg, vand og rødvin.

Tilsæt bouillon, timian og 1 tsk. Salt og lidt peber.

Lad retten simre til kødet er mørt, ca. 1 time.

Jævn retten med maizena rørt op i lidt vand og 1 dl kaffefløde.

Smag til med salt og peber.


Tilbehør: kartoffelmos eller alm. kogte kartofler


55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page