4 pers.
Ingredienser:
500 g gullasch kød
150 g bacon eller filet i tern
Salt og peber
3 gulerødder i tern
½ gl. perleløg ca. 3 spsk.
2 spsk. hvedemel
3 dl rødvin
1 dl vand
1 okse bouillonterning
1 tsk. timian
1 fed hvidløg presset
1 gl. champignon eller 150 g friske
2 spsk. maizena
1 dl kaffefløde
Fremgangsmåde:
Svits kødet og bacon og tilsæt løg og hvidløg .
Drys 2 spsk. Mel henover kødet og tilsæt gulerødder, champignon, perleløg, vand og rødvin.
Tilsæt bouillon, timian og 1 tsk. Salt og lidt peber.
Lad retten simre til kødet er mørt, ca. 1 time.
Jævn retten med maizena rørt op i lidt vand og 1 dl kaffefløde.
Smag til med salt og peber.
Tilbehør: kartoffelmos eller alm. kogte kartofler

Comments