top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kød pizza

Også kaldet Meatza, en pizza med få kulhydrater men meget protein


4 pers.


Kødbund:

500 g hakket oksekød 8-12%

1 æg

1 tsk. Oregano

1 fed hvidløg

1 tsk. Salt

2 spsk. hvedemel


Topping:

½ gl. pizzasauce eller din hjemmelavede

Peberfrugt

Cherrytomater

Basilikum

Reven ost

Rødløg


Fremgangsmåde:

Rør kødbunden sammen og tryk farsen ud med hænderne på en bagepapir beklædt bageplade. Den skal være mellem ½-1 cm tyk. Bag den i ovnen ved 225 grader i ca. 12-15 min.

Skær peberfrugt og rødløg i skiver imens kødbunden er i ovnen. Cherrytomater skæres i halve. ( bemærk du kan vælge lige det grønt du ønsker)

Smør tomatsaucen ud på kødbunden, inden du fordeler peberfrugt og rødløg henover, slut at med reven ost.

Stil kødpizzaen tilbage i ovnen i ca. 10-15 min. ved 200 grader til osten har taget farve.

Inden servering pyntes der med tomater og frisk basilikum.

Servere en god salat til, med en hvidløgsdressing og savner du lidt brød, kan du jo tage lidt flutes til. Kødpizzaen mætter mere end man lige regner med. Så tag ikke fejl, når den kommer ud af ovnen meget mindre


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page