top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kylling frikadelle

Opdateret: 20. maj 2021

Denne frikadeller er lækker saftig pga. hvidkålen..


Ca. 16 stk.


Ingredienser:

250 g hvidkål fra Sønderjysk kål

1 lille hakket løg

400 g hakket kyllingekød

1 æg

1 spsk. sennep

½ tsk. reven muskatnød

1 tsk. tørret rosmarin eller timian

2 tsk. salt

Lidt kværnet peber

2 spsk. Kartoffelmel


Fremgangmåde:

Tø hvidkålen op i køleskabet dagen før. Ælt alle ingredienser sammen eller kør det hele sammen i foodprocessoren. Formes til frikadeller med en spiseske, dyp skeen i varmt vand mellem hver frikadelle, så bliver de flotte runde. Steges i olie på en varm pande ca. 7 min. pr. side.

Serveres med kartoffelsalat eller en salat og tzatziki.

Mangler du noget at bruge de sidste 250 g hvidkål til, kan du lave hvidkålshapser af det. De er gode i madpakken eller som tilbehør til kødretter. Opskriften finder du under vegetar her på siden. (Begge opskrifter er fra Sønderjysk kål )


117 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


Post: Blog2 Post
bottom of page