Lækker gryderet der er let at lave...
4 pers.
Ingredienser:
1 stor mørbrad (ca. 500 g)
2 spsk. flydende margarine
1 stk. løg i tern
100 g bacon i tern
1 gulerod i tern
125 g champignon frisk i skiver
2 dl vand
1 stk. hønsebouillon
1 ds. hakket tomat
2 dl kaffefløde 9 %
2 spsk. soya sauce
200 g cocktailpølser
1 tsk. paprika
1 tsk. sukker
1 tsk. timian
2 spsk. maizena rørt op i lidt vand til jævning
Fremgangsmåde:
Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i strimler eller tern
Svits mørbrad i en gryde og tilsæt løg, gulerod og champignon.
Drys paprika over og tilsæt hakket tomat, vand, soya og krydderier.
Kog det hele i 10 min.
Rør maizena op med vand og hæld kaffefløden op i blandingen.
Tilsæt jævning til retten og smag retten til.
Tilsæt cocktailpølser og varm dem med.
Servere ris og grøntsager til retten.
Comments