top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mørbrad gryde

Lækker gryderet der er let at lave...


4 pers.


Ingredienser:

1 stor mørbrad (ca. 500 g)

2 spsk. flydende margarine

1 stk. løg i tern

100 g bacon i tern

1 gulerod i tern

125 g champignon frisk i skiver

2 dl vand

1 stk. hønsebouillon

1 ds. hakket tomat

2 dl kaffefløde 9 %

2 spsk. soya sauce

200 g cocktailpølser

1 tsk. paprika

1 tsk. sukker

1 tsk. timian

2 spsk. maizena rørt op i lidt vand til jævning


Fremgangsmåde:

Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i strimler eller tern

Svits mørbrad i en gryde og tilsæt løg, gulerod og champignon.

Drys paprika over og tilsæt hakket tomat, vand, soya og krydderier.

Kog det hele i 10 min.

Rør maizena op med vand og hæld kaffefløden op i blandingen.

Tilsæt jævning til retten og smag retten til.

Tilsæt cocktailpølser og varm dem med.

Servere ris og grøntsager til retten.


125 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page