top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mørbrad med tomatcreme

Opdateret: 20. maj 2021

4 pers.

Ingredienser: 1 svinemørbrad 1 tsk. salt 2 tsk. sukker 1 stor dåse tomatkoncentrat (140g) 1 dl hakkede soltørrede tomater i olie 1½ dl skyr eller kvark 1 tsk. honning 100 g feta 1 fed hvidløg 1 håndfuld Persille 1 pk bacon i skiver 300 g båndpasta

Fremgangsmåde: Afpuds mørbraden, hvis det ikke er gjort.

Flæk den halvt igennem på langs, så der bliver plads til fyldet. Hæld alle ingredienser udtagen pasta i foodprocessor eller blenderen, og blend det hele til en tomatcreme. Fyld cremen ned i mørbraden og vikle bacon i skiver rundt om, så det holder det samlet. Læg mørbraden i et ildfast fad og sæt den ind i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min. Kog båndpasta eller en anden slags og servere det sidste tomatcreme som kold sovs hertil. Servere flutes og kogte bønner eller broccoli til.



18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page