top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mandelgrød med bær

2-3 pers.


Ingredienser:

200 g friske bær fx. Jordbær, blåbær eller brombær

2 spsk. Koncentreret hyldeblomstsaft

Mandelgrød:

1 1/2 dl vand

1 dl koncentreret hyldeblomstsaft

1/2 tsk. Salt

120 g perlebyg

1 1/2 dl kaffefløde

50 g hakket mandler


Fremgangsmåde:

Vend bærrene i hyldeblomst og lad dem stå og trække.

Bring vand, hyldeblomstsaft og salt i kog i en lille gryde. Skyl perlebyggen og hæld dem i gryden. Kog dem ved svag varme under låg i ca. 20 min.

Tag gryden af varmen og lad grøden trækker i 10 min.

Tilsæt fløden og mandler og varm grøden igennem.

Servere i små portionsskåle og hæld de marinerede bær henover.

Lækkert til brunch i stedet for yoghurt med frugt. Og smager også dejligt som dessert.

Grøden minder i smagen om en grov ris a la mande. Og bliver ekstra lækker hvis du servere lidt jordbærskum/sovs til.



16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Commenti


Post: Blog2 Post
bottom of page