Denne kage er en kage du kan spise med god samvittighed... og så er den Saftig og lækker
1 springform 23 cm
Ingredienser:
150 g valnødder
50 g mandler
3 friske dadler
1 banan
2 spsk. kokosmel
1 spsk. kakaopulver
100 g sukker
1 appelsin økologisk
1 citron økologisk
2 tsk. bagepulver
4 æg
1½ dl rapsolie

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
Blend nødder i en foodprocessor eller blender
Tilsæt banan i mindre stykker, dadler uden stenen, kokosmel, bagepulver, kakao, og sukker og blend med.
Tilsæt reven skal af 1 citron og appelsin, samt saften af appelsinen.
Tilsæt nu 1 æg ad gangen og til sidst olien.
Hæld dejen i en smurt springform og drys evt. med lidt nødder.
Bages i ca. 30-35 min. ved 200 grader.
Du kan servere kagen som den er evt. med lidt frugt eller servere lidt skyr eller cremefraiche til rørt op med lidt vaniljesukker
Tip:
Du kan bruge mandler, valnødder eller hasselnødder i denne kage, eller mixe alt efter hvad du har i skabet

댓글