top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Mørbradbøf med spinat

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

1 fersk mørbrad ca. 500 g

1 ps. frisk spinat

150 g reven ost

150 g bacon eller røget filet i tern

4 dl kaffefløde 9 %

1 fed hvidløg

3 tsk. maizena

Salt og peber


Fremgangsmåde:

Skær mørbraden i bøffer ca. 1½-2 cm tykke. Bank dem let og steg dem hurtigt på begge sider, ved høj varme.

Læg bøfferne over i et ildfast fad og drys med salt og peber. Steg bacon

Smid 1 pose friske spinatblade henover bøfferne.. ikke posen vel

Drys reven ost og det stegte bacon henover.

Pres et fed hvidløg ned i kaffefløden og tilsæt maizena og rør det godt ud. Hæld det over spinaten og drys lidt salt henover.

Smid et par kartofler med skæl ind ved siden af i ovnen og middagen er færdig på ½ time.

Steges ved 200 grader i 25 min.

Servere en salat til.. Velbekom


Tip:

Kyllingefilet kan bruges i stedet for mørbrad


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page