4 pers.
Ingredienser:
1 fersk mørbrad ca. 500 g
1 ps. frisk spinat
150 g reven ost
150 g bacon eller røget filet i tern
4 dl kaffefløde 9 %
1 fed hvidløg
3 tsk. maizena
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær mørbraden i bøffer ca. 1½-2 cm tykke. Bank dem let og steg dem hurtigt på begge sider, ved høj varme.
Læg bøfferne over i et ildfast fad og drys med salt og peber. Steg bacon
Smid 1 pose friske spinatblade henover bøfferne.. ikke posen vel
Drys reven ost og det stegte bacon henover.
Pres et fed hvidløg ned i kaffefløden og tilsæt maizena og rør det godt ud. Hæld det over spinaten og drys lidt salt henover.
Smid et par kartofler med skæl ind ved siden af i ovnen og middagen er færdig på ½ time.
Steges ved 200 grader i 25 min.
Servere en salat til.. Velbekom
Tip:
Kyllingefilet kan bruges i stedet for mørbrad
Comments