top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Ovnbagt æg

Meget lækker og sundt forslag til morgenmad eller del af en brunch...


2 pers.


Ingredienser:

2 æg

75 g frisk spinat

90 g champignon frisk eller fra glas

50 g feta

Lidt olie

Fremgangsmåde:

Steg champignon på en pande i ca. 5 min. tilsæt spinat og svits det med til det er faldet sammen.

Hæld fyldet over 2 smurte ildfaste små skåle (fx.ramekiner) og fordel feta henover.

Slå nu et æg ud i hver af skålene.

Har du en airfryer er det nemt lige at sætte dem her ned i og give dem 10 min. ved 140 grader.

Eller sætter du dem i en forvarmet ovn ved 180 grader alm. ovn i ca. 20 min.

Tip:

Er du ikke til champignon, kan du bytte dem ud med squash i stedet for.

Ønsker du at tilsætte kød til retten, er det virkeligt lækkert at tilsætte lidt røget mørbrad eller røget filet i tern.

Når skålene lige har stået lidt, kan du lige så fint vippe gaflen ind under æggemassen og løfte den op af skålen. Servere rugbrød og lidt cherrytomater til.



58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page