top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pære med toffifee creme

En super lækker dessert som kan gøres klar dagen inden...


4 pers.


Ingredienser:

4 pære

50 g smør

100 g farin

1 dl piskefløde

50 g brændte mandler

4 store kugler vaniljeis


Fremgangsmåde:

Skræl pærerne og halvere pærerne, eller lad dem være hele.

Fjern kernehus hvis du halvere dem og læg dem i et ovnfast fad.

Bring smør, farin og fløde i kog under omrøring, til toffifee saucen er tyk og ensartet.

Hæld den over pærerne. Alt dette kan gøres dagen før.

Før servering sættes fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til pærerne er møre og gyldne. Anret pærerne på tallerkner. Hæld toffifee saucen fra det ovnfaste fad over, og drys med hakkede brændte mandler og server en kugle is til.


24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Blåbærkage

Commentaires


Post: Blog2 Post
bottom of page