top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Pitabrød med sprød fisk

4 pers.


Ingredienser:

4 maxi pitabrød eller 8 små pitabrød

500 g rødspætte, kuller eller pangasius

1 tsk karry

8 spsk rasp

1 spsk hakket krydderurt ( dild, persille, eller løvstikke )

olie til stegning

1/2 tsk. Paprika

2 dl surmælkprodukt ( cremefraiche, kvark, skyr, yoghurt naturel )

1 spsk. Ketchup

salt, peber, sukker efter smag.

Blandet salat af feks. iceberg, små agurketern, tomat og rødløg, majs og reven gulerod.


Fremgangsmåde:

1. Rør dressingen sammen af yoghurt, ketchup, salt, peber og sukker

2. Skær fisken i strimler eller tern

3. Bland paprika, karry, krydderurt, rasp og salt i en frysepose.

4. Vend fiskestrimlerne i krydderiblandingen og ryst posen godt.

5. Varm olien op på panden og steg fisken 5 min. Menes du ryster panden

6. Lun pitabrødene og fyld dem med salat, fisk og dressing


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Fiskeanretning

Tunsalat

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page