Syren fra rabarberen og sødmen fra marcipanen kan bare noget sammen...
Tærte form 20 cm
6-8 pers.
Ingredienser:
2 æg
100 g sukker
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
20 g kokos
100 g reven marcipan
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
300 g rabarber i skiver
Perlesukker
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker sammen.
Tilsæt smør og rør rundt.
Tilsæt mel, kokos, reven marcipan, vanilje og bagepulver.
Rør jordbær og 50 g rabarber i dejen og hæld den i formen.
Tærteform diameter 20 cm eller en aflang tærteform 10x30 cm
Drys nu de sidst rabarber henover dejen og tryk dem lidt ned i dejen. Drys med perlesukker
Bages ved 170 grader i ca. 30-35 min.
Hvis du lader den stå og køle af kan den lige så fint tages ud af den aflange form.
Serveres med flødeskum eller cremefraiche til.
Commenti