top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rabarber tærte

  • anitaslotpedersen
  • 17. apr. 2021
  • 1 min læsning

Syren fra rabarberen og sødmen fra marcipanen kan bare noget sammen...


Tærte form 20 cm


6-8 pers.


Ingredienser:

2 æg

100 g sukker

100 g smeltet smør

100 g hvedemel

20 g kokos

100 g reven marcipan

2 tsk. vaniljesukker

1 tsk. bagepulver

300 g rabarber i skiver

Perlesukker


Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker sammen.

Tilsæt smør og rør rundt.

Tilsæt mel, kokos, reven marcipan, vanilje og bagepulver.

Rør jordbær og 50 g rabarber i dejen og hæld den i formen.

Tærteform diameter 20 cm eller en aflang tærteform 10x30 cm

Drys nu de sidst rabarber henover dejen og tryk dem lidt ned i dejen. Drys med perlesukker

Bages ved 170 grader i ca. 30-35 min.

Hvis du lader den stå og køle af kan den lige så fint tages ud af den aflange form.

Serveres med flødeskum eller cremefraiche til.


Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page