top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Tartelet tærter

Opdateret: 31. mar. 2023

En nem og hurtig måde at servere mini tærter på... til frokost eller nem aftensmad


4 pers.


Ingredienser:

5 æg

2 spsk. cremefraiche

150 g kogt kylling i strimler eller tern

3-4 forårsløg i skiver

1 tsk. salt

Oregano

evt. hvidløgspulver

reven ost

10 tarteletter

Fremgangsmåde:

Sæt tarteletterne ned i et ildfast fad eller i en bradepande med bagepapir.

Skær forårsløg i tynde skiver og fordel dem i bunden af tarteletterne. Fordel kyllingen ovenpå.

Pisk æg sammen med cremefraiche og salt.

Drys lidt reven ost henover hver tartelet.

Fordel æggemassen i de 10 tarteletter og drys lidt oregano og hvidløgspulver henover.

Bag tarteletterne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25-30 min. æggemassen kan godt være lidt tynd efter bagning. Lad dem stå lidt og ellers betyder det ikke noget.

Servere en lækker salat til.

Tip:

Du kan også bytte kylling ud med skinke, laks eller porre og broccoli.

Fyld som du ville bruge i en almindelig tærte.


Ingredienser til tartelet tærte med skinke:

3 æg

200 g pikantost

2 forårsløg

150 g skinke i strimler

Fremgangsmåde:

Pisk æg og pikantost sammen. Fordel skinke og forårsløg i tarteletterne og hæld æggemassen over.

Hvis du har lidt æggemasse tilbage kan du efter ca. 5 min. efterfylde tarteletterne i ovnen, hvis der er plads, det må ikke løbe over.




122 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page