En anden måde at servere kartoffelmos på..
Ingredienser:
1 pk. bacon
500 g kartofler
1 tsk. rosmarin
1-2 tsk. salt
½ hakket løg
½ dl mælk
25 g smør
100 g hakket frisk champignon
Marinade:
1 dl rødvin
10 g smør
Fremgangsmåde:
Skær kartoflerne i store skiver og kog dem møre i en gryde med lidt vand. Ca. 18 min.
Tag gryden af varmen, hæld vandet fra og lav det til mos, ved at tilsætte alle ingredienser til mosen, og hak det groft med et piskeris, eller med en håndmixer. Smag mosen til.
Læg bacon ud taglagt og læg mosen på baconen og rul den sammen.
Læg rullen op i et ildfast fad og kog rødvin og smør sammen i en lille gryde og kog det lidt ind. Hæld det over rullen og put rullen i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. eller til baconen er sprød.
Serveres til kød og evt. whiskysauce til og naturligvis grøntsager

תגובות