4 pers.
Ingredienser:
400 g røget medister eller wienerpølser
1 løg i tern
Olie
120 g champignon i skiver
2 gulerødder i tern
2 dl kaffefløde 9 %
1 spsk. sennep
1 stor ds. tomatpasta
5 enebær
1 tsk. rosmarin
1 tsk. timian
2 dl vand
1 oksebouillon terning
2 tsk. sukker
Fremgangsmåde:
Skær pølsen i tern eller skiver
Pil og hak løgene. Smelt olie i en gryde og tilsæt løg og pølser. Rens svampe og tilsæt dem i skiver. Skræl guleroden og skær den i små tern og kom også den i. Tilsæt vand, bouillon, sennep, tomatpasta, enebær og krydderier og kaffefløde.
Lad retten små simre ca. 10 min
HUSK at fjerne de hele enebær, eller giv familie besked om, at de er forfærdelige at bide i hele.
Serverer pasta til og frisk agurkesalat.
Tips:
Du kan bruge wienerpølser i stedet for røget medister. I stedet for pølse, passer retten også fint med strimler af okse eller svinekød. Beregn da noget længere kogetid, før kødet er mørt nok. Og så vil kartoffelmos passer bedre til.
Comments