top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Vild pølsegryde

Opdateret: 17. maj

4 pers.


Ingredienser:

400 g røget medister eller wienerpølser

1 løg i tern

Olie

120 g champignon i skiver

2 gulerødder i tern

2 dl kaffefløde 9 %

1 spsk. sennep

1 stor ds. tomatpasta

5 enebær

1 tsk. rosmarin

1 tsk. timian

2 dl vand

1 oksebouillon terning

2 tsk. sukker


Fremgangsmåde:

Skær pølsen i tern eller skiver

Pil og hak løgene. Smelt olie i en gryde og tilsæt løg og pølser. Rens svampe og tilsæt dem i skiver. Skræl guleroden og skær den i små tern og kom også den i. Tilsæt vand, bouillon, sennep, tomatpasta, enebær og krydderier og kaffefløde.

Lad retten små simre ca. 10 min

HUSK at fjerne de hele enebær, eller giv familie besked om, at de er forfærdelige at bide i hele.

Serverer pasta til og frisk agurkesalat.


Tips:

Du kan bruge wienerpølser i stedet for røget medister. I stedet for pølse, passer retten også fint med strimler af okse eller svinekød. Beregn da noget længere kogetid, før kødet er mørt nok. Og så vil kartoffelmos passer bedre til.


59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page