top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kartoffelsalat med æg

  • anitaslotpedersen
  • 17. jul.
  • 1 min læsning

Søger du en anderledes kartoffelsalat, så prøv denne.

Kartofler, æg, sennep og esdragon sammen er bare et godt match...


4 pers.


Ingredienser:

750 g kogte kartofler

3 hårdkogte æg

1 dl kaffefløde eller almindelig piskefløde

1 spsk. hvidvinseddike

1 tsk. tørret dild (kan undlades)

1 tsk. tørret esdragon

1 tsk. sennep

2 dl cremefraiche

50 g mayonnaise

2 tsk. salt

1 tsk. sukker

Peber

ree

Fremgangsmåde:

Skær de kogte kartofler i skiver og hak æggene.

En nem måde er at putte et æg i æggedeleren, først den ene vej og så den anden vej.

Hæld hakket æg, kartofler, fløde, eddike, dild og esdragon i en skål, og vend det hele godt rundt. Lad det trække 10 min.

Hæld så resten af ingredienserne i skålen og vend rundt til alt er godt fordelt.

Stil salaten på køl i 30 min. og smag den så til med salt, sukker og peber.

Den passer godt til stegt kød og smagen minder lidt om bearnaisesovs pga. esdragonen.




Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentarer


Post: Blog2 Post
bottom of page