Kartoffelsalat med æg
- anitaslotpedersen
- 17. jul.
- 1 min læsning
Søger du en anderledes kartoffelsalat, så prøv denne.
Kartofler, æg, sennep og esdragon sammen er bare et godt match...
4 pers.
Ingredienser:
750 g kogte kartofler
3 hårdkogte æg
1 dl kaffefløde eller almindelig piskefløde
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. tørret dild (kan undlades)
1 tsk. tørret esdragon
1 tsk. sennep
2 dl cremefraiche
50 g mayonnaise
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
Peber

Fremgangsmåde:
Skær de kogte kartofler i skiver og hak æggene.
En nem måde er at putte et æg i æggedeleren, først den ene vej og så den anden vej.
Hæld hakket æg, kartofler, fløde, eddike, dild og esdragon i en skål, og vend det hele godt rundt. Lad det trække 10 min.
Hæld så resten af ingredienserne i skålen og vend rundt til alt er godt fordelt.
Stil salaten på køl i 30 min. og smag den så til med salt, sukker og peber.
Den passer godt til stegt kød og smagen minder lidt om bearnaisesovs pga. esdragonen.



Kommentarer