top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Syltet Rødløg

Fennikel og agurker


1-2 glas.


Ingredienser:

1 dl vand

1 dl eddike

1 dl sukker

1 tsk. salt

4 laurbærblade(kan undlades)

10 peberkorn

1 fennikel/2 rødløg/1 agurk


Fremgangsmåde:

Hvis du ønsker at sylte alle 3 slags, skal du fordoble opskriften, ellers er opskriften på syltelagen til en af grøntsagerne.

Start med at pille rødløgene og skær dem midt over og så i lidt tykke skiver.

Fennikel skæres i strimler og agurk i skiver, brug evt. et rivejern.

Og læg dem i et syltetøjsglas, eller et champignonglas der har været igennem opvaskemaskinen.

Herefter koges vand, eddike og sukker op i en gryde sammen med laurbærblade og peberkorn.

Når lagen er kogt op hældes den over grøntsagerne, som er kommet i hver deres glas , og låget skrues til og glasset sættes på køl.

Syltede rødløg, agurk og fennikel kan bruges som du ville bruge f.eks. agurkesalat. I en sandwich, til bøf eller til andestegen. Det smager skønt og giver en fantastisk farve til retterne.

Fennikel smager anderledes når det er syltet og er ikke så kraftigt.


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page