Rodfrugtsuppe
- anitaslotpedersen
- for 23 timer siden
- 1 min læsning
En cremet suppe med masser af smag og fylde...
4 pers.
Ingredienser:
300 g kartofler, skrællet
450 g rodfrugter, klargjort (de kan købes færdig på frost)
7 dl vand
1 terning hønsebouillon
2½ dl kaffefløde
2 spsk. olie
Salt og peber
6 skiver gammelt brød franskbrød til croutoner eller køb dem
evt. 150 g bacon i tern

Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Klargør rodfrugterne hvis du ikke har købt dem færdiggjort, ved at skrælle dem og skære dem i mindre stykker. (Gulerødder, persillerod, pastinak og jordskok)
Hæld olie i en gryde og svits rodfrugter og kartofler et par minutter.
Tilsæt så vand og bouillon og lad det små simre i 20 min. under låg.
Tag gryden af varmen og stavblend suppen.
Tilsæt kaffefløde og smag til med salt og peber
Servere suppe med hjemmelavet croutoner (Se opskriften her på siden under "Andet")
og evt. ristet bacon i tern.
Comments