top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Rodfrugtsuppe

  • anitaslotpedersen
  • for 23 timer siden
  • 1 min læsning

En cremet suppe med masser af smag og fylde...


4 pers.


Ingredienser:

300 g kartofler, skrællet

450 g rodfrugter, klargjort (de kan købes færdig på frost)

7 dl vand

1 terning hønsebouillon

2½ dl kaffefløde

2 spsk. olie

Salt og peber

6 skiver gammelt brød franskbrød til croutoner eller køb dem

evt. 150 g bacon i tern

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.

Klargør rodfrugterne hvis du ikke har købt dem færdiggjort, ved at skrælle dem og skære dem i mindre stykker. (Gulerødder, persillerod, pastinak og jordskok)

Hæld olie i en gryde og svits rodfrugter og kartofler et par minutter.

Tilsæt så vand og bouillon og lad det små simre i 20 min. under låg.

Tag gryden af varmen og stavblend suppen.

Tilsæt kaffefløde og smag til med salt og peber

Servere suppe med hjemmelavet croutoner (Se opskriften her på siden under "Andet")

og evt. ristet bacon i tern.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page