top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Asparges salat

Opdateret: 9. apr. 2021

4 pers.


Ingredienser:

450 g grønne friske asparges

2 hårdkogte æg i kvarte

½ iceberg eller hjertesalat

100 g feta

½ gul peberfrugt i tern

Evt. 75 g rosiner kan udlades

Evt. høvlet parmesan


Dressing:

1 håndfuld hakket persille

3 spsk. olie

1 lille fed hvidløg

Saft af 1 lime

1 tsk. honning eller sukker


Fremgangsmåde:

Skær 1 -2 cm af asparges bunden. Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 min. tag dem op og afkøl dem.

Snit icebergsalat og hæld det op i serveringskålen.

Læg de lune asparges ovenpå og tilsæt derefter peberfrugt, hakket æg, og feta.

Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten. Drys evt. med rosiner og parmesan og kværn lidt peber henover.


Serveres med brød til. Salaten er god til grillmad.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page