4 pers.
Ingredienser:
400 g broccolibuketter (frost eller friske)
2 appelsiner alt efter størrelse
1 granatæble
1½ dl cremefraiche
2 spsk. kokosmel
1-2 tsk. sukker
Salt
Fremgangsmåde:
Hæld broccoli i kogende lidt saltet vand og lad dem kog ca. 3 min.
Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver.
Tril granatæblet frem og tilbage på bordet, mens du trykker på det, så løsner kernerne sig indeni.
Hæld broccolien op i en serveringskål, læg appelsinskiverne taglagt rundt i kanten. Skær granatæblet mit over, og skrab forsigtigt kernerne ud over broccolien. ½ er nok hvis det er et stort.
Bland cremefraiche og kokosmelet og smag til med sukker og lidt salt.
Læg en skefuld kokos-creme ovenpå appelsinskiverne og drys evt. lidt hakket hasselnødder henover og lidt kværnet peber.
En skøn vintersalat der passer til fisk, kylling og farsretter.
Comments