Her med et twist som kun gør den bedre end den almindelige....
4 pers.
Ingredienser:
Dressing:
1 dl græsk yoghurt eller kvark
1 tsk. sennep
1 spsk. ahornhonning eller sirup
1 tsk. salt
saft af ½ citron
½ spidskål
2 gulerødder
2 forårsløg
1 æble
50 g valnødder
Persille
Fremgangsmåde:
Snit spidskålen fint og riv gulerødderne fint.
Skær forårsløg i tynde skiver og æblerne i både og i tynde skiver.
Rist valnødder på en pande og tag dem af varmen, når de er begyndt at tage farve.
Tilsæt 1 tsk. honning på panden, og fordel honningen på valnødderne.
Læg dem til afkøling på et stykke bagepapir. Når de er afkølet hakkes de groft.
Hæld dressingen over salaten og fordel det godt.
Drys valnødderne henover og hakket persille.
Comments