4 pers.
Ingredienser:
3 forårsløg
250 g champignon
6 cherrytomater
1 stor håndfuld spinat optøet frost
1 stor kartoffel
1 spsk. olie
10 æg
1 tsk. salt
Peber
50 g fetaost
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175 grader
Snit forårsløg og champignon i mundrette bidder, skær tomater igennem og skær kartoflen i tynde skiver eller små tern.
Tilsæt olie på en pande og svits forårsløg, champignon, spinat og kartofler i ca. 5 min.
Smør et ildfast fad og tilsæt de svitsede grøntsager og læg tomater henover.
Pisk æg sammen og smuldr fetaosten i æggeblandingen og hel del over grøntsagerne i fadet.
Bag æggekagen i ca. 25 min til den er gylden og gennembagt.
Serveres varm som tilbehør eller med et stykke rugbrød til.

Comments