top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Kartoffel frikadeller

  • anitaslotpedersen
  • 8. jun.
  • 1 min læsning

En anderledes frikadelle som også kan bruges som forret..


12 stk.


Ingredienser:

400 g kartofler, skrællede

1 tsk. salt

2 æg

125 g revet ost

2 spsk. mel fx majsmel eller hvede

1 tsk. timian eller rosmarin

2 forårsløg i tynde skiver eller ½ rødløg

½ fed hvidløg presset

Fremgangsmåde:

Riv kartoflerne og bland dem med salt, æg, ost, krydderier og mel.

Varm en pande med olie og steg 4 ad gangen ved at lægge dejen på med en stor spiseske

Steg dem ca. 4 min. på hver side.

Servere dem med en cremefraiche rørt op med hvidløg og persille, lidt salt og sukker og en god mættende salat fx bønnesalaten.

Tip:

Du kan bruge dem som forret eller tapas ret.

Når de er kolde, lægger du lidt creme på og en skive laks eller røget skinke og drysser med persille.

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


Post: Blog2 Post
bottom of page