Har du surmælksprodukter tilovers er dette den perfekte kage at bruge det i...
1 bradepande 25x35 cm
Ingredienser: 500 g sukker 5,5 dl tykmælk, ymer eller andet surmælksprodukt 350 g hvedemel 20 g kanel 2 tsk. natron 125 g flydende margarine

Fremgangsmåde: Alt røres/piskes sammen. Dejen hældes op i bradepande Bages ved 175 grader i ca. 30 - 40 min. Pyntes med kakaoglasur efter afkøling og kan evt. drysses med kokosmel eller tørret hindbær
Glasur: 2½ dl flormelis 1-2 spsk. kogende vand 2 tsk. kakaopulver
Har du lyst til at lave de små smileys kan du lave dem sådan:
Smiley :
Brug opskriften på mørdejen fra medaljer her på siden og rul dejen ud.
Udstik med en lille udstikker eller snapseglas. Bag dem ca. 7 min. 180 grader. Køl af.
Bland 1 æggehvide med lidt gul farve og tilsæt flormelis til glasuren er god tyk.
Pynt nu med gul glasur det gøres nemmest med bagsiden af en teske, og tag lidt fra kakao glasuren til øjne og mund.

Comments