Denne salat er familiens ynglings salat om sommeren
4 pers.
Ingredienser:
750 g kogte kartofler
1 løg
½ agurk
1 æble
4 kogte æg (10 min)
200 g kogt skinke i tern eller strimler
Dressing:
200 g hytteost
1 tsk. Sennep
2 spsk. hakket persille (kan undlades)
½ tsk. salt, lidt peber
Flutes
Fremgangsmåde:
Kartoflerne skæres i tern
Løg, agurk, og æble skæres i tern og æg i både.
Læg kartofler nederest i en skål og læg løg, æbler, agurk og skinke henover.
Slut af med æg i både og drys evt. med lidt persille.
Bland hytteosten med sennep, persille, salt og peber. Rør med en gaffel og smag til, nogen ønsker den stærkere eller mere salt.
Servere hytteosten i en skål for sig, så kan folk selv bestemme hvor meget de ønsker.
Servere flutes eller brød til.
Det er en let hovedret til en varm sommerdag, eller en nem frokostret..
Æble bollerne er virkelig lækre her til.
Comments