Denne kartoffelsalat er speciel med de stegte kartofler, det smager skønt...
4 pers.
Ingredienser:
850 g kartofler
3 spsk. raspolie
2 tsk. salt
150 g radiser i skiver
½ agurk i halve skiver
½ rødløg i tern
1 bundt dild
5 dl cremefraiche 5 %
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde:
Vask de små kartofler med skræl og skær dem i halve og så i mindre skiver
Hæld dem i en pose med olie og salt og massere olien godt rundt på kartoflerne.
Hæld kartoflerne ud i en bradepande med bagepapir og drys med salt. Steg i 35 min. ved 200 grader. Lad dem afkøle i ca. ½ time
Rør cremefraiche med hakket rødløg, radiser i skiver, agurk i halve skiver, hakket dild og salt og peber.
Når kartoflerne er afkølet røres de i dressingen og smages til med salt
Serveres til diverse grillet kød, eller frikadeller.
Tip:
Du kan tilsætte 1 tsk. Karry, som variant. Og ønsker du at have den med i madpakken, kan du tilsætte kylling i tern eller skinke.
Comments