( 4 pers.)
Ingredienser: 125 g varmrøget laks ½ stk. rødløg ½ spsk. dild 1 spsk. mayonnaise ½ dl cremefraiche ½ æble
1 tsk. citronsaft salt og peber
2 skiver franskbrød
Fremgangsmåde: Snit æble og rødløg i små tern, hak dilden fint. Rør cremefraiche og mayonnaise sammen med æble, rødløg, dild.
Pluk laksestykkerne i små stykker ned i cremen og vend forsigtigt rundt. Smag til med citron, salt og peber. Tilsæt evt. lidt mere cremefraiche hvis den virker for tør.
Du skal gerne kunne forme den til et "æg" med en spiseske. Del franskbrødene og rist dem sprøde, form rilletten til ”æg” med en ske og anret ”æggene” på brødet. Eller serverer bare brød/ flutes til.
Tip:
Du kan også lave en lækker salat og ligge æggene ovenpå, og bruge den som en frokostret i stedet for.

Comments