En skøn kartoffelsalat med god smag af krydderurter der passer til alt kød...
6 pers.
Ingredienser:
1 kg kogte kartofler
3 spsk. hakket dild
3 spsk. hakket persille
3 spsk. klippet purløg
3 spsk. klippet karse
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
kværnet peber
3 spsk. hvidvinseddike eller andet eddike
6 spsk. rapsolie
1 tsk. sennep
1 lille hvidløg (kan undlades)
Fremgangsmåde:
Hvis du bruge nye kartofler i denne salat, koges de med skæl og lad blot skrællen sidde på.
Bruger du ældre kartofler, så kog dem med skræl men pil dem inden du putter dem i salaten.
Skær kartofler i skiver eller tern.
Alle krydderurter blandes med olie, eddike, sukker, salt, sennep og hvidløg.
Hældes over de lune kartofler eller helt kolde kartofler, du bestemmer selv og vendes godt rundt.
Comments