4 pers.
Ingredienser:
2 dl rå ris
2 tsk. salt
1 stort rødløg
1 rød peberfrugt i tern
1 grøn peberfrugt i tern
2 spsk raspolie
2 fed hvidløg
1 ds. Majs (300g)
4 æg
¼ tsk cayennepeber
1 bundt persille
Fremgangsmåde:
Kog risene efter pakkens anvisning. Og lad dem stå i gryden indtil de skal i æggemassen.
Tænd ovnen på 200 grader
Steg løg og peberfrugt på panden. Blend majs og tilsæt æggene og blend dem med.
Rør ris, peberfrugt, løg og majspure sammen og bland det godt. Krydr med salt, peber og cayennepeber. Hak persillen og rør den i massen.
Smør et gratinfad med fedtstof og hæld risblandingen i og glat overfladen med bagsiden af en ske.
Bages i ovnen i 30-40 min.
Du kan også hælde dejen i portion skåle
Denne ret er en god vegetar ret og er glutenfri.
Du kan servere den som tilbehør til fisk, kød og fjerkræ.
Du kan også servere den som en frokost ret, så tilsæt strimler af skinke eller kylling.
Comments