top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Ris gratin

4 pers.


Ingredienser:

2 dl rå ris

2 tsk. salt

1 stort rødløg

1 rød peberfrugt i tern

1 grøn peberfrugt i tern

2 spsk raspolie

2 fed hvidløg

1 ds. Majs (300g)

4 æg

¼ tsk cayennepeber

1 bundt persille


Fremgangsmåde:

Kog risene efter pakkens anvisning. Og lad dem stå i gryden indtil de skal i æggemassen.

Tænd ovnen på 200 grader

Steg løg og peberfrugt på panden. Blend majs og tilsæt æggene og blend dem med.

Rør ris, peberfrugt, løg og majspure sammen og bland det godt. Krydr med salt, peber og cayennepeber. Hak persillen og rør den i massen.

Smør et gratinfad med fedtstof og hæld risblandingen i og glat overfladen med bagsiden af en ske.

Bages i ovnen i 30-40 min.

Du kan også hælde dejen i portion skåle

Denne ret er en god vegetar ret og er glutenfri.

Du kan servere den som tilbehør til fisk, kød og fjerkræ.

Du kan også servere den som en frokost ret, så tilsæt strimler af skinke eller kylling.


41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page