En super lækker salat der fungere godt som forret, eller som tilbehør til kylling..
4. pers
Ingredienser:
2 modne ferskner eller nektariner
75 g rucolasalat
75 g parmaskinke eller 4 skiver
4 skiver gul peber
Ristet nødder, hvad du lige har....
Dressing:
2 spsk. rapsolie
1 spsk. balsamico glace
½ spsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
Skær fersknerne i både ca. 1 cm.
Arrangere rucolabladene på et stort fad, og læg ferskenbåde og strimler af parmaskinke på.. Parmaskinken kan evt. ristet i ovnen inden.
Vend det let rundt.
Pisk dressingen sammen, og dryp den først over salaten inden servering, så rucolabladene ikke bliver slappe og kedelige...
Lækker til kylling og kalkun, hvis du bruger den som forret så servere et stykke flutes til.
Tip:
Du kan bytte fersken ud med æbler
Comments