Wraps med mørbrad
- anitaslotpedersen
- 5. okt.
- 1 min læsning
En super ide til madpakken eller skovturen..
4 pers.
Ingredienser:
100 g flødeost med smag fx grøn pikant, Toskana, eller alm. pikant
100 g agurk i små tern
100 g røget mørbrad eller filet i tynde strimler
½ gul peberfrugt i tern
1 hjertesalat i tynde strimler
4 stk. tortillas
evt. lidt sennep

Fremgangsmåde:
Rør flødeosten ud på de 4 tortillas, helt ud til kanten.
Fordel mørbrad, agurk og peberfrugt på bundene.
Tilsæt salaten til sidst og rul hver tortillas stramt sammen, ved at ligge dem på et stykke film eller bagepapir, og rul dem sammen og fold i enderne til sidst.
Del dem midt over, på skrå og lad dem ligge i køleskabet og hvile et par timer.
De er perfekte at lave dagen i forvejen, så de er klar i madpakken næste dag.
Tip:
Du kan bruge røget kalkunbryst eller røget filet i stedet for røget mørbrad.
Køb en pakke pålæg med kalkunbryst og når du har smurt med flødeosten, lægger du skiver af kalkunbrystet fordelt rundt på tortillas.
Hvis du bruger den grønne pikantost, er det lækkert, hvis du blander lidt sennep i den, inden du smøre den på tortillas



Kommentarer