top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Græsk fars brød

Opdateret: 4. dec. 2021

4 pers.


Ingredienser:

500 g hakket kalv og svin eller hakket kylling

1 lille løg

1 æg

2 spsk. marineret hvidløg i chili

1 spsk. olie fra de marinerede hvidløg

2 spsk. feta

2 spsk. salsa medium

2 tsk. salt

Fremgangsmåde:

Put æg og løg i foodprocessoren.

Blend til det bliver hvidt og skummende.

Tilsæt resten af ingredienserne og blend det hele sammen.

Har du ikke en foodprocessor, rør du æg, hakket løg, hakket hvidløg og smuldret feta sammen i en skål, og tilsætter salsa og salt og olie.

Form farsen til et farsbrød og læg det i et ildfast fad, hæld 2 dl vand i bunden.

Steg det ved 175 grader i ca. 45 min.

Serveres med salat, brød og tzatziki eller bådkartofler og en tomatsovs



34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page