med røget skinke og rosmarin, møre, sprøde og lidt søde i smagen...
4 pers.
Ingredienser:
12 små gulerødder
12 skiver røget skinke
12 friske kvist rosmarin eller timian (eller 2 tsk. tørret du drysser over)
½ dl hvidvin eller vand
lidt olie

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen ved 200 grader.
Vikl en skive skinke om hver gulerod, sammen med krydderurter.
Læg gulerødderne i et fad og hæld hvidvin ved.
Dryp lidt olie henover og kværnet peber. Hvis du ikke har friske krydderuter, er de nu du skal drysse tørret henover.
Bag dem i ca. 25 min. til skinken er sprød.
Serveres til alt slags kød.
Tip:
Hvis du bruger frisk rosmarin, kan det godt være lidt træls at spise så mange, så træk hele kvisten ud ved bunden, når de er bagte og inden servering, du får stadig smagen.

ความคิดเห็น