Crispy banan dessert som både har sødme, knas og fedme...
8 pers.
Ingredienser :
200 g knuste digestive kiks
75 g smør
3 bananer + 1 til pynt i skiver
1/2 brev kagecreme
2,5 dl mælk
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. romessens
1/4 piskefløde
Chokoladesovs
Fremgangsmåde :
Knus kiks i en pose med en kødhammer eller en kagerulle.
Smelt smør i en gryde og tilsæt kiks.
Tages af varmen og hældes i et fad eller i portionsglas.
Pisk kagecremen sammen efter anvisning på pakken.
Tilsæt romessens og vaniljesukker og smag til.
Hæld cremen over kiksene og skær bananer i skiver og læg dem på cremen.
Pisk 1/4 piskefløde til skum og hæld den over bananerne.
Hæld chokoladesovs henover flødeskummet og pynt med banan.
Tip:
Kiks kan byttes ud med knuste makroner, hvis man ønsker en sødere dessert..
Jeg tilsatte lidt gul frugtfarve til cremen, da den var noget hvid i det.
Comments