Mazarin kage med frugt
- anitaslotpedersen
- for 16 timer siden
- 1 min læsning
Mega lækker kage til kaffen eller til dessert med is eller flødeskum til...
8 pers.
1 springform 24 cm eller lille bradepande
Ingredienser:
300 g Rabarber, jordbær, hindbær, blåbær, eller brombær
3 æg
200 g marcipan
200 g sukker
200 g blødt smør
80 g hvedemel

Fremgangsmåde:
Frugten optøs let, eller købes frisk.
Riv marcipan groft på et rivejern, det er nemmest hvis det er koldt.
Smør og sukker luftigt og tilsæt den revne marcipan.
Tilsæt 1 æg ad gangen og røres godt sammen hver gang.
Mel vendes i og massen fordeles i en smurt springform.
Frugten ligges ovenpå kagemassen.
Bages i ca. 30-40 min. ved 180 grader.
Serveres med is, flødeskum eller cremefraiche.
Tip:
Kagen kan fryses og tages op et par timer før brug.
Du kan også bage kagen uden at lægge frugt på, så bages bunden kun 30 min.
Drys 60 g hakket chokolade på den varme bunden og smør chokoladen ud, når det er smeltet.
Når kagen er kold, lægges den friske frugt ovenpå og den serveres med flødeskum.
Så ser kagen sådan ud.

Comments