En farlig kage, man bliver afhængig af den nutellacreme. Så er du advaret...
12 store muffin eller 1 springform 25 cm
Ingredienser:
4 æg
250 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 modne bananer (blendet eller most med en gaffel)
100 g flydende margarine el. smør
1 dl mælk
250 g hvedemel
4 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
50 g hakket valnødder + lidt til pynt
Nutella creme :
100 g smør (stuetemperatur)
130 g flormelis
100 g flødeost naturel (ikke light)
130 g nutella
Pynt:
Hakket nødder
Fremgangsmåde:
Pisk æg med sukker og vaniljesukker.
Tilsæt flydende fedtstof og de blendede, most bananer.
Rør forsigtigt på laveste hastighed, mel, kakao, bagepulver og valnødder i dejen sammen med mælk
Hæld dejen i forme og pynt med hakket valnødder og evt. chokolade
Bages ved 200 grader i 18-22 min. muffin og ca. 40-45 min. springform
Nutella creme
Ingredienser:
100 g smør (stuetemperatur)
130 g flormelis
100 g flødeost naturel (ikke light)
130 g nutella
Fremgangsmåde:
Pisk det bløde smør luftigt ca. 3 min. og pisk så flormelis i ad 2 gange.
Pisk flødeost og nutella i, til nutellaen er lige fordelt og cremen er ensartet.
Du kan smøre cremen på kagen eller putte det i en sprøjtepose og lave små dutter på kagen.
Kagen kan pyntes med lidt hakket nødder eller chokolade, hvis man syntes.

Comments