top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Butterdejs snack

En virkelig god lille snack som velkomst med et glas vin til...eller til tapas bordet..


28 stk.


Ingredienser:

2 plader butterdej fra køl

200 g grøn pikantost eller den alm.

1 tomat i skiver

1 rødløg i skiver

3 skiver ost

Timian, oregano, paprika, salt

Olie

1 snaps glas

Fremgangsmåde:

Smør den ene butterdej med pikantosten og læg den anden ovenpå(lad bagepapiret blive under)

Tryk nu bunden af et snapsglas, dyppet i mel, ned i dejen så du får en hulning, tryk godt til. Tæt op ad hinanden.

Prik med en gaffel i hver hulning

Deles i 4x7 lige store stykker med en pizzaskære, 28 tern i alt.

Læg nu skiftevis en tomatskive drysset med oregano, 1 skive rødløg dryppet med lidt olie og timian, ost der er udstukket med snapsglassets top og drysset med lidt paprika

Drys groft salt over hele pladen

Bages ved 200 grader i ca. 20-25 min. til de hæver og er gylden brune

Servere dem til tapas bordet eller som en starter inden i går til bords.



72 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Dip

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page