top of page

Husk, at du kan kommentere og like mine opskrifter!

Butterdejssnegle

En farsret hvor den sprøde butterdej rundt om gør den ekstra lækker..


4 pers.


Ingredisenser:

1 pk butterdej fra køl (275 g)

Fars:

400 g hakket kylling eller oksekød

1 æg

1 tsk. salt

1 hakket løg

1 fed presset hvidløg

1 håndfuld hakket persille (kan undlades)

2 spsk. rød pesto eller barbecue sauce

lidt reven ost eller parmesan

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser til farsen sammen på en foodprocesser eller i hånden

Rul butterdejen ud og fordel farsen på butterdejen, ud til kanten.

Skær nu rouladen ud i skiver ca. 8 -10 stykker.

Læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem let og drys lidt ost henover.

Bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader til butterdejen er gyldenbrun.

Servere pomfritter, en grøn salat til evt. whiskysauce til.




40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pastaret

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page