En farsret hvor den sprøde butterdej rundt om gør den ekstra lækker..
4 pers.
Ingredisenser:
1 pk butterdej fra køl (275 g)
Fars:
400 g hakket kylling eller oksekød
1 æg
1 tsk. salt
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 håndfuld hakket persille (kan undlades)
2 spsk. rød pesto eller barbecue sauce
lidt reven ost eller parmesan
Fremgangsmåde:
Rør alle ingredienser til farsen sammen på en foodprocesser eller i hånden
Rul butterdejen ud og fordel farsen på butterdejen, ud til kanten.
Skær nu rouladen ud i skiver ca. 8 -10 stykker.
Læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem let og drys lidt ost henover.
Bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader til butterdejen er gyldenbrun.
Servere pomfritter, en grøn salat til evt. whiskysauce til.
Kommentare